0

Blue bloods



Är en amerikansk serie från skaparna av storserien Sopranos. Serien är från 2010 och handlar om en polisfamilj i New York.
Familjen Reagan består av flera generationer av poliser och åklagare som alla lever för att bekämpa brottsligheten i New York.
Frank Reagan. Foto:
Frank Reagan (Tom Selleck) är chef för New York-polisen och styr både kåren och sin familj.
Foto:
Franks äldsta son Danny (Donnie Wahlberg) är en källa till både glädje och sorg för sin pappa. Danny är en erfaren polis, familjefar och veteran från Irak-kriget som inte drar sig för att använda tveksamma metoder för att lösa sina fall.
Foto:
Erin (Bridget Moynahan) är ensam kvinna i Reagan-familjen. Hon jobbar som biträdande åklagare och har nyss blivit ensamstående med en dotter.
Foto:

Jamie (Will Estes) är familjens yngsta medlem. Han är nyutexaminerad från Harvards juristlinje .Men till slut kan han inte ignorera sin familjs historia och bestämmer sig för att ge upp en lönsam karriär som jurist och bli polis. Hans liv tar en oväntad vändning när han ombeds vara med i en hemlig polisutredning som inte ens hans far känner till. Den utredningen kan komma att påverka hela familjen.

 

Tror att denna serie kan bli bra och den är ikväll!! Den ska jag se på, andra avsnittet idag.

Solong!!

Kommentera här: