1

Kevin Murphy



KEVIN.MURPHY är en erkänd catwalk- och sessionstylist. Hans verk har prytt omslag på modemagazin som Vogue, mademoiselle, Figaro, Elle och Marie Claire. Han anlitas flitigt av filmstjärnor som Cate Blanchett, Selma Blair, Naomi Watts och Katie Holmes. Under många år var han KYLIE MINOUGES personliga stylist.


Produktserien innehåller Essentiella oljor de verkar avslappnande och har en vårdande effekt på hårbotten. Serien innehåller antioxidanter och naturliga växtdelar av högsta kvalitet som återställer fuktbalansen, bevarar färgen och ger håret styrka och nytt liv.




Dessa produkter har man börjat att använda på Cardells salong där jag går och klipper mig. Dom är helnöjda med denna produkt och jag har nu köpt den för att se hur den är. Beställde från nätet då det blir mycket billigare än att handla direkt på salongen. Skickar länken här Baresso.


Ska bli kul och se hur det är!! Men håret känns otroligt rent och fräscht efter att man har tvättat det :))



Såg att boken som alla män vill ha har kommit oxså


solong så länge och ha en bra helg!!


Kommentarer:

1 Galina:

skriven

Hej och hå!

Vad sugen man blir av att köpa Kevin´s produkt:)Och så är förpackningen fin:)))Kanske ska slå till efte rjag använt mina från Matrix:)Bra tips där!

Kommentera här: