1

Cellreset dag 2-6

 
Dag 1 gick bra, jag dansade afro på morgonen och långprommis med Athos.
Dag 2 åt jag samma som ovan fast idag var det kyckling som jag hade marinerat med citron, timjan basilika peppar. Helt ok, men saknar resten på tallriken...och saltet.
 
Dag 3 blev det Lax samma där massor med färska kryddor på laxen...ok...men idag är jag trött och det kväljer mig att äta bara proteiner...blir illamående...men tipset är att dricka mera restorate...lite mera vatten.. kroppen producerar inte insulin som förr som stiger och sjunker då minskar aptiten. Mål mat nr 4 är nästan  omöjligt att få i sig...men vikten rasar....
 
Dag 4-6 samma som ovan, fast jag hade räkor en dag oxså...längtar efter smörgås....
 
Imorgon är dag 7 men skall imorgon börja med sallad...det ska bli en avocadosalllad ...längtar efter den...tröttheten fortsätter och får vila mellan varven...ska ha 3 jobbarnätter nu...och hoppas det går bra..
 
Men imorgonlunch är det avocadosallad!!
 
solong!!
 
 
Feli Cellreset, fitline, viktminskning

Kommentarer:

1 Erika:

skriven

Heja, vilken kämpe du är. Hoppas blodtrycket blir bättre och att hela du får må bra.

Svar: Hej Erika!! va kul att höra från dig!! har tänkt på dig och det var senast i veckan så det var ett sammanträffande :-))) jo allt är bra med mig och Bltr. är bra oxså. Är lite nyfiken av mig bara och kul att prova då jag tar vitaminerna från Fitlines och känner mig mkt piggare och mycket mera ork. Skulle vara kul att ses :-) hoppas allt är bra med dig!! stor kram från mig!!
Feli

Kommentera här: