5

Kirurgi för hela slantenSå nu har jag varit på mitt nya arbete i 2 dagar! Började igår och jobbade kväll....pirrig i magen....den första jag stötte på var en mamma som hade en son som min hade lekt med....hmmmm...kom visst ihåg helt plötsligt att denna mamma ringt hem en gång och sagt  att EMIL  hade inte lämnat tillbaxs ett par strumpor ......suck....(men hon är jättesnäll hoppas jag...)

En väldigt rörig rapport med mycket nya förkortningar.....för det älskar vi inom sjukvården...och inom det militära med för den delen. Men kvällen var bra...men det snurrade i huvudet.....av allt...och att hitta saker...nytt datasystem...här har de Take Care och vi hade Melior....så glädjen att när kvällspasset var slut....ja då var jag nästan hemma....himmelskt!!

Dagen idag har lite mera saker kommit på plats ...och det känns bra. Har bestämt mig för att avsätta tid och plugga på mera kirurgi nu ! så jag skall läsa

Å så idag fick jag sluta 15.15 dvs lite tidigare...för vi har ingen ...klockan 18.00 hade jag handlat mat, tankat bilen, lagat mat, diskat och fixat undan lite tvätt...det brukar vara den tiden jag trillar in genom dörren....

Ja jag hoppas detta blir bra....nu ska jag hoppa upp i soffan! popcorn och oboy skall vara med mig :-) och ikväll ska jag titta påså solong!! och en massa kraaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaar!!