8

Min följeslagare och goss!!Jag har en följeslagare som följer varje steg som gosar med mig och har tagit hela mitt hjärta :))
Vi har varit i skogen nu varje dag, och idag tränade vi blodspår. Har köpt sele till honom samt en väst så han inte tas för ett rådjur i skogen. Det är nämligen så att Ridge back har blivit skjutna pga att de ser ut som ett rådjur i skogen.Det blev ett litet spår...eftersom han är ju bara 12 veckor...men det gick bra!! han nosa med sin nos fram till slutet av spåret :)) sedan gick vi och leta kantareller samt spåra upp var mormor befann sig. Lite kaffe blev det på varsin stubbe och Athos vilade ...Every step I take...his with me :)lite ovan är man att vara så observerad och så mycket han ger:)) visst det är ju hela tiden att rätta till öva och gosa!! nu sover han bredvid mig i soffan och snarkar lite...ja jag är såld...

Idag har jag oxså varit hem till mams och paps och ätit fläsk med paltbröd god vit sås till...det är så gott!! och det är mammas som är godast!!

Sedan så var Eva och Lasse hit samt Emil förstås..han fyllde ju 20 år i fredags så vi firade ju honom;))Tänk vad tiden går...tycker inte det var så länge sedan han var liten....Solong!
P:S sista bilden är suddig....