1

En dag i Stockholm



Det blev en heldag i stan idag... med rusch kan jag ju säga...alla klockor var ställda...utom en! och det var den som stod på min byrå bredvid sängen....låg och drog mig i morse...och trodde klockan var 8 på morgonen...den var 9...och kvart över 9 hade jag tänkt åka hemifrån....så med racerfart upp till duschen...och sminka mig i nerfarten i trappan så iväg...

Kom 10 minuter försent till frissan...


Michael Cardell är han som stylar många artister i ex Melodifestivalen samt många många fler...dom är jätteduktiga där!!

Sedan blev det lite shopping på Åhlens...



ibland tar allt slut samtidigt...mascaran, remover, hårinpackning...sedan blev det inte mer...för det är dyrt att handla....så då strosade jag runt i stan...och tänkte gå till Grand. Mitt och R favoritställe i Candierbaren.







 Tog några bilder på vägen

Här är matställe för fåglarna






Men när jag kom fram till Grand



så var det massor med polisbilar överallt. Avspärrat, samt att man fick inte komma in...det var massor med kineser och ryktet sa att det hade med volvoaffären att göra...vad vet jag...men avspärrat var det iallafall.

Så en sväng in på NK och titta på allt som man skulle vilja handla...så många fina skor det fanns samt vackra kläder....

Träffade sedan Mian


på en Italiensk restaurang där vi åt en god middag samt lite vin. Alltid lika roligt att träffa henne....vi kan prata om allt...från medicinska frågor till alla hemliga gåtor;-)....sedan då man skiljs åt....så saknar man henne.....hon har snart utbildat sig till Narkossyrra samt tar sin Magisterexamen.Så duktig!! hon har inte fyllt 30 ännu men hunnit med mycket!

Sedan så var det dags för hemresa...det som inte är roligt...är bussresan hem...men det har nog med att jag har tendens att bli åksjuk...

Nu är det hopp i säng och sova...för snart skall kissarna ha mat...nämligen 05.20...men R går alltid upp. Han är morgonpigg vilket inte jag är...nu pratar jag om att jag går upp 9....och han 7...så kanske jag är morgonpigg..??

Solong!!