0

Tankar runt en trädgård...

Har inte haft tid eller lust att skriva på ett tag...mycket har kretsat runt trädgård och olika projekt härhemma...
Solterassen är nu igång och växer fram...ska bli kul att inreda där sedan...sedan ska det vara en dusch utanför..såg en skiss på en utedusch som jag gillade..
runt
Har oxså många tankar runt kompost...har fixat på baksidan och nu är det bara bygga eller köpa en varmkompost..funderar då på Biokuben som fått bäst i test samt är lätt att montera ner...har fått riktig fin jord i komposten jag har nu...och har hämtat ett flertal säckar hästgödsel som jag har blandat i...det ska sedan ner i rabatterna.
Våren ska allt göras...man kryper ut ur huset och vaknar till liv...har sett vitsippor redan:))men nu har det ju kommit ett bakslag med snö igen...sk. aprilväder...
solong så länge!!
P.s igårkväll så var det en film på tv... "slum dogs Millionaire" som fängslade mig...
Handlade om slummen i Bombay och hur barn utnyttjades...en scen var då barnen skulle sjunga...och de försökte sjunga så fint de kunde...en av pojkarna valdes ut...sedan så gjorde de honom blind...med kokande vatten över ögonen..för en blind tjänar mera pengar...än den som inte är blind...Det handlade om två bröder och då speciellt Jamal..som sedan kom med i vem blir miljonär...den här filmen är rån 2008 och fick flera oscars...sevärd!!