2

Magsjuk

Nu är det inte kul kan jag säga-------->natten har tillbringats på toaletten. Så ont i magen så att det känns som man håller på att dö. Enda positiva är att nu har väll iallafall ett par kg försvunnit.

Jag kunde glömma att följa med till Eckerö idag. Rolf och Birger¨åkte iallafall. Vågade inte för vem vill boka bord på toaletten??
Tack Johan att du köpte en stor Loka åt mig! känns som det är det enda som kommer ner i magen.
Blir en lugn dag /kväll för mig. Ska tittta på melodifestivalen från soffan.

Ha de så bra allihopa!

1

Hårfrissan-----> Vällingby

Ja äntligen dags! Var där senast i december och fixade håret. Sen är det många som inte förstår hur jag kan åka så långt som till Vällingby. Jag som bor i Norrtälje....

Det ska jag förklara!! Har provat så många olika frisörsalonger, här i Norrtälje ....vad händer jo en frisyr som jag inte vill ha. Hem tvätta om håret och föna om det....När jag jobbade på en skönhetssalong mitt i Stockholm så trodde jag i min enfald att "Frissan i Vasastan eller Östermalms  dom kunde dom: Nej än värre....men dyrt kan jag ju säga att det blev!!
Så av en slump föjde jag med en som jag känner till en frisörsalong. Detta är nu utkanten av Vällingby ner för några trappor. Salongen sisådär, kan säga att jag var väldigt misstänksam. Hmmm men döm av min förvåning!! Hon gjorde som jag ville och jag var supernöjd då jag går ut och BILLIG!!.Kan gå dit och sen gå på fest!!Har aldrig hänt tidigar!Så nu har hon varit min frissa i ca 5 år!!Så släng er iväggen ÖSTERMALM!!

ja kan rekomendera "Bells" frisering i Vällingby!!

Så mina vänner säger jag detta!!!

2

Rotmos och fläsklägg

Älskar denna rätt såsom Svärfar gör. Så läggen är kokt på vedspis i veckan när jag var ledig och då går det ju fort att fixa till.
Äntligen helg för mig, Rolf började sin helg igår. Skönt!! har varit en dag med fläkt idag. Den duktige kirurgen opererade tre operationer med en sådan fart att vi bara skaka på huvudet. Detta innebar att jag blev ledig vid 15-tiden och det fanns inget att göra. Så jag stämpla ut och åkte hem. Skidor kunde jag glömma det ´har kommit regn i Stockholm och jag har sådan träningsvärk i ljumskarna.

Imorgon bär det till Stockholm för mig och Emil. Han ska skriva teoriskrivning på Klarabergsviadukten. Hoppas det går bra för honom!!
Efter det ska jag till min frissa!! Det får bli morgondagens inlägg...

Jag har fått ett glas vin serverat här vid datorn. Ser på en av mina favoritbloggar "Martina" :-) att hon blev glad för ljuset! Då blir jag oxså glad. Hon är en jättefin tjej, Rolfs dotter.
Nu ska jag gå och tända alla värmeljus och vara värdinna ;-) Inte sitta här och blogga. en
Ha det så bra så länge!!