1

Ibland känns världen liten

En kvinna som har en loppis här hemmavid  hade en tavla som hon anade att jag var intresserad av :-) och gissa om jag var!
En tavla på Sollefteå innan den nya bron byggdes. Nu har den en plats här hemma! Tavlan kommer från ett par som bott här i byn men är från Graninge och har flyttat tillbaka till Östergraninge :-)
0

Vacker höstdag

 
 
Har i helgen pysslat med trädgården och förberett för vintern. Man tror att man ska hinna allt  på en helg .. Men så är inte fallet. Men har rensat gödslat med Algomin, kompost och kogödsel alla buskar fruktträd och rabatter. Så det känns ju skönt. Plockat och fixat bort de mesta på solterassen och soptippen förstås. 

Flyttade rabarbern från trädgårdlandet för ca 4 veckor sedan och den har ju tagit sig bra .
Japansk lykta har jag plockat in och ska ha oxså ha lite i fönstren då de ska sättas i. Samt har plockat in kärleks ört.

Roffe håller på med taket och profilister där takskivorna ska fästas i.
Är trött i kroppen efter alla skottkärror med kompost och näring så kvällen blir nog kort. Ett glas rött och en bra film. 
Solong!
 
0

Weekend hos Nathalie

I fredaxs så var det en tur till min vän Nathalie som har flyttat ner Ljungsarp. Fick träffa deras fina Jefferey en 2 årig Dobberman hane. Vi har varit ute och åkt runt i Västra Götaland samt Småland. Här kommer några bilder från en kvällstur ner till sjön. Där fick Jeffery springa och han var snabb som en blixt!!
Dagen efter så åkte vi till ett mysigt ställe och fikade och gjorde några stopp på vägen. Vi hade bästa bilen oxså. En Corvette :-) På kvällen var vi till en damm där de hade en grillstuga, där var det ostfondue. Det är Nathalie som har lärt mig att äta fondue på schweiziskt sätt. Den är gjord på den goda osten Gruyere
 
 
 Hemma väntade en glad Athos på sin matten, han skuttade och hoppade och var jätteglad. Jag stannade vid Kungens kurva för att titta på bäddsoffor men det slank med ett gosedjur oxså :-) Fast en sak är säker att åka på IKEA i kungens kurva gör jag inte mer...tar tid att ta sig från parkeringen och in samt att sedan ta sig ut...det blir Uppsala nästa gång. Solong!!