2

What a night!!


Denna vecka har varit uppe med 
Målat stolarna nu bara en kvar!!
Slipat solstolar...och varit ute ..massor med syre...trött vid 8 tiden på kvällen somnat vid 9 tiden....men inatt vaknade jag flera ggr...först var det all lök som jag åt igår...magknip:)) sedan så hörde jag som ett ljud av vatten...vattenläcka?? på med lyset...nej det var selma som tvättade sig...sedan började hon snarka...R snarkade....och sedan började Athos snarka...alla tre i otakt....
Så upp kokade varm mjölkchoklad och lade mig i en ny säng och läsa lite...somnade :)) annars så har  denna dag varit utomhusjobb. Krattat och bränt allt ris och fixat på baksidan...har tagit sin tid...men klart nu...världens snällaste vovve som har legat på sin fäll och sovit efter att han har haft sin runda.
Snart sängen igen...trött efter allt ris och eldande...suss gott!!
3

Nya veckor:))

Imorgon går jag av mina nattpass och har 14 dagars ledighet:)) har tagit semester nästa helg då jag och Athos ska på "Handler-kurs" i Åkersberga med Gerald o Shea:))
Bild lånad av Geralds hemsida. Ska bli spännande, nervöst och kul.... vet att jag spenderar mkt på Athos men det är min första hund och jag har längtat så länge efter den...samtidigt så kostar det att ha en "sport" se bara vad det kostar med Hästar eller hockey...golf...så då känns det genast bättre:)) samtidigt som jag lär mig så otroligt mkt..och har gjort de här 21 månaderna som jag har haft gosbollen. Nog om detta:))
Har varit och köpt färg oxså och håller på att måla om köksstolarna, de ska bli vintervita eller stockholmsvit eller antikvit :)) kärt barn har många namn...sedan ska pinnarna i stolsryggen bli ockragula. Precis samma färg som tapeterna vi har i köket.
Men så dyrt det är med färg då...den ockragula och då är det bara 0.75l kostar 370 kr..den vita färgen var lite billigare..men inte så mkt..men tanken är att stolarna ska bli klara under veckan +nytt tyg på sitsen.
Gräsänka i helgen med...hmm
Med detta säger jag solong så länge:))
Vårgäck :)) man blir så glad över att se hur det börjar spira ute:))
0

Nu börjar det!!

Startdatum var 1 mars...nu är det dax att gå ner i vikt innanJag är sockerberoende...älskar allt sött ..godis....bakelser....efterrätter....men slutar jag med det..så kommer nog iallafall några kilon rasa...och tack och lov att jag är ute och går varje dag med ´som gör att jag får ordentligt med motion...samt att man får njuta av alla årstider...hur som helst så har jag städat bort allt godis och börjar återigen med GI. Det är ju goda recept och fungerar ju!! det enda är att ändra sina vanor att laga mat...det viktigaste tror jag iallfall då det gäller för mig...är att ha regelbundna matvanor..dvs frukost. lunch och middag..och mellanmål ...då får man inte blodsocker svackorna...

Ulrika Davidsson och Ola Lauritzon har många och goda recept...! idag gjorde jag min mellanmåls smoothie

Blåbär, yogurth naturell, samt linfrö och soyamjölk, kör det i en shaker och så är den klar. Jättegod!! sedan är det ju bara att variera smaker med hallon, jordgubb ec.
Vet att för mig tar det ca 2 veckor...sedan har sockersuget försvunnit...men det är 2 veckor...

Så det är att kämpa på!!

Har köpt en kurs från photoshop som kom här om dagen:)) den längtar jag efter att få börja med:)) tycker om att hålla på med bilder och kan bara lite i photoshop..ska bli kul!!
Det om detta...solong så länge