3

AthosNu har lillvalpen kommit hem...här har han somnat första kvällen helt utslagen efter en biltur ifrån Nynäshamn. Det har gått bra med honom, men första natten så sov jag bredvid honom på golvet och så mycket sömn blev det inte...men hann gnydde och då var det dags att springa ut "kisspaus" var trött dagen efteråt. Han har träffat alla missarna och det går bra!Dom var så nyfikna på honom...och lilla Cara hon ligger nära honom och tittar oavbrutet på han när han har somnat....

Här har han somnat i min famn första nattenIdag skulle jag slipa en bänk som ska stå på terassen, och han skulle ju ligga i famnen och vara med...som tur vad sov han när jag grundmålade..och en liten klick falurött fick han i pälsen när jag målade på framsidan av huset...som tur gick den bort. Har varit och köpt koppel till honom idag...men vi måste lämna tillbaka det...jag hade inte tid och titta på halsbandet....och R hade inte glasögonen på sig ;) det var nämligen dödskallar på det svart läderhalsbandet...och det går ju inte:)Här har han somnat ute på solstolen. Ja jag har haft fullt upp att se till honom...och lite sömn och en ny telefon...så mitt telefonnummer på mobilen är nytt...men jag sms.ar över det till de närmaste...men Iphonen är ju ny med...hur ska man hinna...:)

Solong så länge!!
2

Iphone

Nu har min Iphone kommit :-)


Men har inte hunnit läst och fixat till den ännu...för allt jobb är ute med trädgård och målning..och när jag kommer in och har städat undan och till slut hamnat i soffan så är klockan så mycket att jag är för trött...önskade att jag hade Mattias här..

Rolfs kompis som är så duktig med allt som är tekniskt och speciellt Iphone...så kunde han fixa allt..och så var det klart för mig att använda :-)Ja ja ...jag vet...det är bara att gå in på apple hemsida och se deras bruksanvisning....men den är så fin så!! och sedan kan jag surfa för endast 149:-  året ut och sedan 299:- hur mycket som helst och 39 öre per minut i samtal. Låter ju okey, samt 500 fria sms.

Ja nu Kissen!! är det bara att lära sig något nytt igen...solong!

3

Ångermanlands pärla!Själevads kyrka, den är så vacker!! och ligger på en höjd med fin utsikt runt om.....Har varit en tripp upp till Graninge---Själevad med mamma och pappa. Så då blev det en tur till kyrkan och där hade min kusin Britt-Marie en konstutställning. Hon är jätteduktig att väva och hade gjort så fina väskor och dukar. Jag köpte ett grytunderlägg som var jättefint. Sedan så besökte vi mammas syster :) och där  fick jag träffa mina kusiner Anna-Lena, Sven och Elsa med sin man och son.

Så mycket skratt det blev:-) och mamma var verkligen glad och sa att det var årets höjdpunkt. Sedan blev det massor med foton som togs och där blev det oxså mycket skratt....


Det var så kul att komma upp!! Där släppte jag oxså bomben om att vi skall skaffa en vovve...berättade det för Sven och han sa att idag var ett bra tillfälle ...
:-) ...och då berättade min moster när han skaffade hund och hur det gick till ;)

Sedan var vi i Graninge, där bodde jag och syrran som liten. Nedan är tvättstugan vid bäcken...där har man lekt många gånger med Mian..

Var  ju oxså till Mian :)(min kusin) och Hasse och åt en så god middag!! men så är hon ju en mästare på matlagning! det blev lax och potatis och en supersås MUMS!! hade gärna stannat några dagar där!! sedan finns det ju hur mycket som helst att prata om...Här är blåbärsskogen, men det verkar inte bli så mycket blåbär...inte så mycket hjortron heller...men längre norröver så ska det finnas gott om hjortron..

Nu är man hemma igen och gårdagen blev en lång dag, med städning inne först sedan utejobb. Gick in sent igårkväll...höll på med att plocka in ved men när råbockarna låter och alla möjliga ljud ...så blev det att gå in...R jobbade natt, och jag är lite mörkrädd utav mig :-)

Solong så länge!!