0

Camilla Thulin

Har gått och tittat på en klänning ganska länge...men den har varit lite för dyr....


(Bild lånad av Boutique diva)

Men nu är den min...köpt på rean...nedsatt 2395 kr...Lycklig lycklig:))

Snart är det mars månad oxså:)) vårmånad kan man säga...dax att beställa fröer...och så frågan vad man ska så för något...förra året sådde jag chilepeppar och fick MASSOR..så egentligen behöver jag inte så detta i år...då jag fortfarande har chili nerfryst. Men ska nog prova på paprika i år..

Har planterat mynta i en kruka. Så nu har vi till vår Mojitto


 Det går hur bra som helst att ta en mynta från i mataffär...plantera den och så ut i ett större kärl till sommaren...så gjorde jag med citronmeliss och den växer som ogräs...så jag fick gräva upp den och ha den för sig själv i en ny grop i trädgården.

Har oxså i år köpt en hel del lökar, dvs pärlhyacinter, krokus,minipåskliljor och planterat inne. Blir så fint samt att de håller ett bra tag och sedan planterar man ut dem till sommaren:)) köpte oxså Kungsängslilja som de hade för ett bra pris på Blomsterlandet.
Mmm ska göra en skiss och fundera vad jag skall ha...en sak är säker..ska inte ha lika mycket gurka som förra året....vi åt ju gurka jämt...
Önskar alla en trevlig helg oxså:)) solong så länge!!


1

Jag är med Desigual!

Denna fina kappa är nu min:))
(Bilder lånade av Boutique Diva)
Visst är den fin:)) mitt första plagg från  Desigul


Proppar mig full med....


Det har faktiskt hjälpt....men det är 20 droppar varje timme...första dygnet....

Nu är det lördagkväll och bara SKIT!! på tv....
Melodifestival....går bort!! Nu är det Björn Ranelid...ursäkta mig...men!!! så dåligt....

Har tittat på filmer istället...ikväll tittade jag på

The Piano....en film som var  både vacker ...känslosam...romatisk...den var bra!!


Igår av en slump tittade jag på Åsa Nisse, fast den nya versionen med "Kjelle Bergqvist" som Åsa Nisse...och en mängd kända skådisar såsom Johan Glans, Maria Lundqvist, Brasse Brännström, Claes Månsson,Sissela Kyle,Robert Gustafsson ec.... och skratta fick man...lite parodi...och Johan Glans är ju alltid bra...såsom Kjelle Bergqvist.
Ja det var så mycket bättre" än Melodifestivalen som spårat ur....
Med detta säger jag solong från soffan:)) men min voff :))
0

Kylan kom i år oxså..Lite bilder från i veckan då vi har haft runt -23 grader. Det har varit kallt tycker Athos oxså:)) som har hoppat på 3 ben då han gått i koppel..men blir lite bättre då han kan springa..Har eldat för fullt, i alla spisar och då är det riktigt skönt inne..måste säga att spisen "Tullikivin" var en riktigt bra investering!! den håller huset varmt ..har man eldat på kvällen är den fortfarande varm på morgonen...

Snöat har det gjort oxså..


Har nu jobbat min helg...och går på ledigt i en vecka!!  Men det var  så otroligt vackert igårkväll då jag åkte mot Hallstavik och det var - 24 grader det gnistrade och det var vintervägar med vallar...som en vintersaga..

Har en massa fix i veckan som skall göras men så är det väll alltid..

Lite bastubad blir det med:)) älskar att elda upp i bastun ta ut mina tidningar, oljor, inpackningar och så en kall öl och bra musik...då kopplar man av ordentligt:))Längtar efter att kunna gå ut och hämta en basturuska bara..Solong så länge!!