5

Kirurgi för hela slantenSå nu har jag varit på mitt nya arbete i 2 dagar! Började igår och jobbade kväll....pirrig i magen....den första jag stötte på var en mamma som hade en son som min hade lekt med....hmmmm...kom visst ihåg helt plötsligt att denna mamma ringt hem en gång och sagt  att EMIL  hade inte lämnat tillbaxs ett par strumpor ......suck....(men hon är jättesnäll hoppas jag...)

En väldigt rörig rapport med mycket nya förkortningar.....för det älskar vi inom sjukvården...och inom det militära med för den delen. Men kvällen var bra...men det snurrade i huvudet.....av allt...och att hitta saker...nytt datasystem...här har de Take Care och vi hade Melior....så glädjen att när kvällspasset var slut....ja då var jag nästan hemma....himmelskt!!

Dagen idag har lite mera saker kommit på plats ...och det känns bra. Har bestämt mig för att avsätta tid och plugga på mera kirurgi nu ! så jag skall läsa

Å så idag fick jag sluta 15.15 dvs lite tidigare...för vi har ingen ...klockan 18.00 hade jag handlat mat, tankat bilen, lagat mat, diskat och fixat undan lite tvätt...det brukar vara den tiden jag trillar in genom dörren....

Ja jag hoppas detta blir bra....nu ska jag hoppa upp i soffan! popcorn och oboy skall vara med mig :-) och ikväll ska jag titta påså solong!! och en massa kraaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaar!!

5

SöndagSå är sista dagen här...imorgon börjar nya jobbet inskolning...lite pirrigt. Ska leta fram alla mina saker ikväll....
Annars har helgen varit bra!! men väldigt trött igår måste jag säga....vi skulle i fredags ha myspys och titta på film....´men så dök det upp en bil på gården och så kommer Johan och en kompis. Så det blev lite ändrade planer. Men kul, vi satt i köket och prata fram till 00 tror jag sedan gick grabbarna ut och basta....jag somnade nog stående hi hi...man ska inte blanda vin och likör....var så seg igår.....men fixade en hel del ändå....
Så lördagkvällen blev myspys i soffan. Vi såg filmen 1408.

 

1408 är en amerikansk film från 2007, regisserad av den svenska regissören Mikael Håfström. Den är baserad på en novel av Stephen King. Huvudrollerna spelas John Cusack och Samuel L. Jackson. Läskig men den var bra!!

Idag ska jag vara ute och greja tänkte jag...så nu får jag stänga av datan och fixa med lite viktigare saker.
Solong så länge!!

3

Nu blir det myspys fredag ;-)

Fredag är en magisk dag!! när man är ledig för helgen vill säga!!
Jag är gräsänka denna helg....Rolf skall till sin pappa och hjälpa honom med lite saker.Känns mycket tomt i huset vill jag säga....kommer väll ligga härs som tvärs i sängen.

Men Anders min son och jag ska ha myspys. Han har beställt vad som skall lagas det blev:

Entrecote och bakpotatis med skagenröra och mitt favvo vin Masi Bonacosta. Efterrätt blir Vaniljglass och egen chokladsås.

Det blir att krypa upp i soffan och smaska och titta på en bra DVD.

Städat och klart! här kommer bilderna utav nya vardagsrummet.

Före i röran...

Efter

,

Denna tavla har min arbetskollega Marcus Svensson fotat. Han är jätteduktig och fotar porträtt ,landskap, ec.

 

Den påminner mig om en film som satt ett starkt intryck på mig då jag var liten. Filmen heter Moln över Hellesta. Är det någon som kommer ihåg den??

Ja och så har vi ju FREDAGSFRÄCKISSOLONG !!!