8

Min följeslagare och goss!!Jag har en följeslagare som följer varje steg som gosar med mig och har tagit hela mitt hjärta :))
Vi har varit i skogen nu varje dag, och idag tränade vi blodspår. Har köpt sele till honom samt en väst så han inte tas för ett rådjur i skogen. Det är nämligen så att Ridge back har blivit skjutna pga att de ser ut som ett rådjur i skogen.Det blev ett litet spår...eftersom han är ju bara 12 veckor...men det gick bra!! han nosa med sin nos fram till slutet av spåret :)) sedan gick vi och leta kantareller samt spåra upp var mormor befann sig. Lite kaffe blev det på varsin stubbe och Athos vilade ...Every step I take...his with me :)lite ovan är man att vara så observerad och så mycket han ger:)) visst det är ju hela tiden att rätta till öva och gosa!! nu sover han bredvid mig i soffan och snarkar lite...ja jag är såld...

Idag har jag oxså varit hem till mams och paps och ätit fläsk med paltbröd god vit sås till...det är så gott!! och det är mammas som är godast!!

Sedan så var Eva och Lasse hit samt Emil förstås..han fyllde ju 20 år i fredags så vi firade ju honom;))Tänk vad tiden går...tycker inte det var så länge sedan han var liten....Solong!
P:S sista bilden är suddig....


2

Besök i helgen--->valpkurs---> Gräsänka...I fredagskväll så kom Martina och Daniel på besök :)) det blev kräftor och kantarellsoppa med lite olika ostar till.
Lite vin oxså:)

Det blev lite invigning av vår veranda.Vi fick en jättefin present från dem ! Martina jobbar på NK:inredning så det blev presenter därifrån:)). Hon är en tjej som ena dagen står på NK och säljer, shoppar och är en "kvinna" sedan nästa dag står hon i vårt vedbås och travar ved!! hon kan få smuts under naglarna och det gillar jag :))Lördagen var det "Veden in" dagen :)) men med 4 händer till så gick det mycket fortare!!
Martina stod i det ena vedbåset och travade halvmetersved och jag i det andra med lite mindre vedpinnar.
Sedan kom ju bålgetingen ....och stack Martina på stortån...Gos med vovven
 Sedan hjälptes alla att fixa maten som blev Revbenspjäll som har legat i marinad i ett dygn. Receptet efter Per Moberg igen :) samt att Martina och Daniel fixade till en Coleslaw.Här läses det "Uti vår hage" :))


Söndagen var det dags att åka till Södertälje till Athos mamma för att gå på brygga, bada träna blodspår. Det är så bra med denna kurs för den ger så mycket:))Dom bodde nere vid vattnet, så valparna fick gå på brygga och bada lite :) blev i stort sett tassarna :))Sedan blev det blodspår. Gittan "Mamman" visade först hur det skulle gå till.Här hade hon hittat rådjurskloven. Sedan gjordes ett mindre spår för valparna och alla var så duktiga:))Sedan var det att åka hem och R åkte iväg. Han skall till Nordnorge och fiska en vecka vilket betyder att jag är

Gräsänka....Lite ensamt...speciellt då man bor på landet. Hoppas på brittsommardagar så att jag kan vara ute i skogen med Athos och spåra skall vi iallafall göra :))

Nu blir det "a cup of tea!

Suss gott!!
1

Inredning :))Äntligen så börjar verandan bli klar :)) så nu har jag köpt nya köksstolar. De heter Klara och är shabbyshic målade. Samt en matta under bordet har jag handlat men den skall hämtas imorgon. Duk och nya gardiner.Gardinerna köpte jag på Spriida 


 Har hållit på och gjort små buketter med lavendel och hängt upp i gardinstången.Men vilken tid allt tar....imorgon ska vi hämta en altandörr på Beijer. Samt tegel till taket är beställt där oxså. Vi får ett bra pris på tegel :)) Lite småfix här och där och ett par fåtöljer sedan är det i stort sett klart..lite tyg oxså...Imorgon skall gardinstången ovanför grillen upp. Men tyvär är mina lavendelblommor slut...Grillen kom på plats ikväll...ville ha dit den nu..för imorgonkväll kommer Martina och Daniel hit och då är det kul om den är på plats. Men då blir det kräftor och kantarellsoppa.Så imorgonbitti blir det att koka nytt kräftspad med massa dill. Sedan städa hela huset. Prommis med gosis oxså!!Idag hade jag önskat att jag hade kameran med mig...han fick träffa fåren i hagen idag....och han var så glad och fåren stack ut sina huvud genom ett stängsel..jag blev ett tag rädd att de inte skulle få in sina "fårskallar " men det grejade de...Athos slicka på dem på munnen och gosa med dem..hade lite ödmjuk stil..men hela tiden ville ha gosa med dem..och inte ville han hem..De bräkte och lät han gosa:_) ögonblick man alltid kommer att minnas...


Nu ska jag strax hoppa isäng...mycket att göra imorgon....

Suss gott !!