2

Äntligen en veckas ledighet ;-)
Det ska bli så skönt!! har längtat till den här veckan nu efter att ha haft många varannan natt pass.
Jag har inte hunnit fota så mycket men skall försöka denna vecka på alla fina blommor  som har planterats.Det en del som skall fixas denna vecka...

och jag ska till Stockholm 2 ggr samt cykla med jobbet en kväll.


Men väderprognosen visar ganska lovande väder så det kommer att bli grillning och utemys/bastu på kvällarna.
Anki skall oxså komma över en dag :-)Vi hade i tankarna att plocka maskrosor och göra saft/vin.

 Tänkte bjuda på lunch oxså Damejeanneoch sedan lite spa i bastun.

fotbad

Nu ska fötterna vara fina i alla sandaler och highheels :-) finns ett litet tips från doktorn:

3. Värktablett till foten

 Om du hör till dem som älskar sandaler på sommaren så vet du redan att med det följer förhårdnader på hälarna. Det beror på att de blir för torra helt enkelt. Doktorns gör det själv-tips är: Krossa två värktabletter som innehåller salicylsyra - till exempel magnecyl - och blanda med två matskedar vaselin och massera in hälarna med massan. Linda in hälarna med gladpack och låt verka åtminstone en timme (eller sätt på sockor och sov med inplastade fötter). Sedan sköljer du fötterna och filar dem fina.

 


Tjingeling så länge!!

1

Gourmet, vad är det ...;-)


Gourmet,
av franskans gourmet, är en person som lägger stor vikt vid god mat.Är maten bra tillagad så kan kanske detta vara en gourmet middag ;-)
Kul reklam tycker jag :-) Ja och så en liten

click to zoom

Solong!! och nu går jag in på natt två, en kvar...sedan är jag ledig en vecka!!


3

Härliga dagar!!Ja nog har vi haft en helt underbar maj...soligt...men ej för varmt. Visserligen har jag jobbat mycket i maj, dvs varannnan dag...men har fått mycket gjort hemma. För vem vill sova när solen skiner...ja inte jag...iallafall.
Solen har tagit och jag har blivit brun lite här och där ;-) är glad att jag har mycket pigment...och inte blek. Men både mamma och pappa blir ju så brun...och min syster med :-) för det vet jag ;-) ingen blekskinn där inte!!


Idag har jag fortsatt med gräsmattan...ja vad ska man säga...den måste ju klippas minst 2 ggr i veckan....iallafall till midsommar.

Bastun ´har jag tänt idag och haft fot och handspa. Mycket skönt!!

Lyssnade oxså på en favoritlåt...lite nostalgi...för det stämmer ju.....för alla  människor är lika värda...det är något man aldrig får glömma!! någonsin...!!

Så lyssna på Eldkvarns version av Cornelius...

I just love it!! ...har kommit på att jag är hellre på en bar med jordnära människor än på en bar med backslickers...!! och det är jag stolt över:-)....!!