1

Kålpudding

En favorit är kålpudding. Jag gör den efter mitt eget recept. Blanda köttfärs med kokt mosad potatis gärna king Edward. Äggula, salt peppar och mjölk, soya.Stek lök och vitkål i smör salt o peppar samt sirap. Först köttfärsblandnungen i en smord form sedan vitkål/löken ovanpå. I ugnen ca 45-60 min. Kokt nypotatis och gärna en god brunsås med grunden från vätskan som är i formen. Bon apetit!

Kommentarer:

1 Maria Persson:

skriven

Har precis tagit ut min kålpudding ur ugnen... vilket sammanträffande :)
Steker kål som jag hackat i bitar tillsammans med salt, peppar o sirap... blandar köttfärs med riven lök, salt peppar lite tomatpuré, o massor med mjölk... kötfärsblandningen blir som soppa... blandar kålen o köttfärsen häller i en form gräddar... häller av skyn som blir o gör sås på..mmmm... o hemkokad lingonsylt till mumma....

Svar: :-)vi är tvillingsjälar❤❤tomatpure har jag inte provat😉.. älskar kålpudding!!!puss mitt ❤❤❤❤
Feli

Kommentera här: