0

Weekend hos Nathalie

I fredaxs så var det en tur till min vän Nathalie som har flyttat ner Ljungsarp. Fick träffa deras fina Jefferey en 2 årig Dobberman hane. Vi har varit ute och åkt runt i Västra Götaland samt Småland. Här kommer några bilder från en kvällstur ner till sjön. Där fick Jeffery springa och han var snabb som en blixt!!
Dagen efter så åkte vi till ett mysigt ställe och fikade och gjorde några stopp på vägen. Vi hade bästa bilen oxså. En Corvette :-) På kvällen var vi till en damm där de hade en grillstuga, där var det ostfondue. Det är Nathalie som har lärt mig att äta fondue på schweiziskt sätt. Den är gjord på den goda osten Gruyere
 
 
 Hemma väntade en glad Athos på sin matten, han skuttade och hoppade och var jätteglad. Jag stannade vid Kungens kurva för att titta på bäddsoffor men det slank med ett gosedjur oxså :-) Fast en sak är säker att åka på IKEA i kungens kurva gör jag inte mer...tar tid att ta sig från parkeringen och in samt att sedan ta sig ut...det blir Uppsala nästa gång. Solong!!
 

Kommentera här: